I forsommeren 2020 slår vi dørene op til nye wellness og spaoplevelser på Hotel Fjordgården

 

Bliv forkælet  

I foråret 2020 slår vi dørene op til nye spa- og wellnessoplevelser på Hotel Fjordgården. 

Byggeriet er i fuld gang og siden første spadestik d. 23. april har det myldret med hårdtarbejdende håndværkere og maskiner på vores nye grund øst for hotellet.

Det første lag beton til fundamentet er støbt og snart rejser murene sig til det sted med forkælelse, afslapning og spaoplevelser vi gerne vil skabe for vores gæster i fremtiden.

 Visualisering af spa og wellnessområde

På dette billede tænker jeg der skal være et link til nyhedsbrevstilmeldingen - med teaser til at man kan blive de første.

Følg med i byggeprocessen

At se byggeriet vokse er en spændende proces og der sker noget hver eneste dag på byggepladsen. Vi vil gøre vores bedste for at holde jer opdateret og give jer indblik i det hele. Her på siden vil vi jævnligt lægge videoer op og på facebook og linkedin vil i kunne se billeder og læse mere om byggeriet, samt de visioner vi har for vores flotte nye spa og wellnessområde. 
Nederst her på siden vil i jævnligt kunne se nye videoer fra byggeriet.

Om et år er vi klar til indvielse

 Hvornår er i færdige? I kan være helt sikre på at vi både er utålmodige og forventningsfulde. Det er meget svært at vente. Byggeriet forventes afsluttet og vores nye spa og wellnessområde forventes klar til indvielse i forbindelse med påsken 2020.

Undervejs er der nogle vigtige datoer som både er skelsættende milepæle i byggeriet, men som også i nogle tilfælde vil kunne påvirke resten af hotellet.
Hele sommeren foregår byggeriet øst for hotellet og man vil fra det nuværende wellnessområde kunne følge med efterhånden som den nye bygning skyder til vejrs.

Fra 11. august er det tid til at inddrage det eksisterende wellnessområde i byggeriet, så hele området kan blive renoveret. Nye behandlerrum, saunaer, saltgrotte og lækre terapibade vil man kunne finde her når det hele står færdigt. Under denne ombygning vil der ikke være adgang til poolområdet.

Vigtige datoer

23. April - Første spadestik

11. August - Den eksisterende pool lukkes af

Forsommeren 2020 - Indvielse

Tekst på billedet

test